Aurinko paistaa ja pääkallokelit jatkuu!

Maaliskuu alkanu aika jäisesti. Kivaa tuo vesi jään päällä…

Maaliskuun listoilta on tullut löydettyä joitakin. Esimerkiksi  Harry Potter ruotsinkielinen täydennyslista, josta nappasin Ompulle täyslaidallisen jokaista kun vanhat on repsahtanut…ja jostain syystä meille (Omppulainen kun olen) ei ollut edes hankittu sarjan ekaa eikä vikaa osaa ollenkaan…(en ota syytä niskoilleni koska tämä oli ennen minun aikaani 😀 )

Sitten törmäsin hieman omituiseen kirjaan jossa on omituinen setup. Eli Claudia Grayn Fateful, joka sijoittuu Titanicille ja mukana on palvelijatyttö ja korkeamman luokan edustajana ihmissusipoika. Koska setup oli mielestäni jotenkin niin…omituinen, päätin tätä ottaa pari kappaletta.
Vanhaa kunnon Vampire Diaries “sarjaa” tulee. Stefan’s diaries: The Asylum, joka on siis sarjan 5 osa.
Kelley Armstrongin Darkness Rising sarjaan tulee jatkoa kakkosella The Calling.
Melissa Darnellin Crave kirjaa on kuvailtu uudisajan Romeo ja Julia tarinaksi.
Johan Harstad 172 hours on moon tuli nyt enkuksi listalle…joka on ollut jo suomeksi ja ruotsiksi kirjastoissa… Otin sitä pari kappaletta jos joku on kiinnostunu alkuperäiskielellä lukemisesta 🙂
Kieran Larwood on julkaissut Freaks nimisen teoksen joka kertoo yliluonnollisista olennoista jotka ratkovat rikoksia.

Asiakastoiveena oli tullut Sophie Jordanin Vanish kirja Firelight trilogiaan. En löytänyt tuosta omasta hankintaohjelmastani että sitä olisi edes tarjottu :O Sini ja Meerit, voisitteko tarkastaa asian kun teillä on paremmat välineet kirjojen stalkkaukseen? 🙂 Vanishia olisin kyllä itse hankkimassa. Huhu kertoo että ainakin Firelightista on myyty elokuvaoikeudet, mistään en ole kuitenkaan onnistunut kaivamaan faktaa asiaan.

Oma Scifihaasteeni etenee R.U.R kirjan merkeissä, eli klassikko ennen 1950 lukua sarjassa. En ole vielä päässyt loppuun mutta yritys on hyvä 😉

3 thoughts on “Aurinko paistaa ja pääkallokelit jatkuu!

  1. MeeritMeerit

    Ensimmäistä osaa on otettu kovakantinen Entresseen ja pehmeäkantinen Omenaan ja Sellon Pointtiin. Toisesta osasta on ilmestynyt vasta kovakantinen, jota ei ole meille tarjottu. Tilaan toista osaa nyt kaikkiin kolmeen paikkaan kovakantisena.

    Reply
  2. Anonyymi

    Jos Johan Harstadia haluaa lukea alkukielellä, pitää osata norjaa. Darlah – 172 timer på månen on norjankielisen alkuteoksen nimi. Englanninkielinen on siis käännös.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *