Uutuuksia ja tilattuja, vkot 37 jne

Syksyn kokousrumbat ja kaikenlaiset koulutukset ja tapaamiset ovat alkaneet. Aika on mennyt kuin siivillä ja tuntuu siltä, ettei mitään ole ehtinyt tehdä. Luettelointiin on ollut käytettävissä vain muutama täysi työpäivä tässä kolmen viikon aikana!

Yksi kokous oli meidän fantasiaryhmän oma, keskustelimme mm. palautetilaisuuden järjestämisestä kirjastolaisille loppuvuodesta. Olimme iloisia siitä, että asiakkailta oli saatu paljon palautetta ja hankintatoiveita. Olettehan löytäneet lähikirjastostanne meidän hienoja kirjanmerkkejä? Jollette ole, niin käykää henkilökunnalta kysymässä!

Kirjavälitys, josta ostamme kirjat, oli ystävällisesti tehnyt meille teemalistan vampyyreistä ja muusta yliluonnollisesta kirjoissa. Sattuneesta syystä kyseiset kirjat olivat meillä jo varsin hyvin hankittuina, mutta laitoimme silti sen valittavaksi kirjastoille. Joten jos edellisestä täydennyksestä ei tullut ostettua uusia Meyereitä likaisten ja rikkinäisten tilalle, niin ehkä tällä kertaa.

Tilauspuolella on ollut nyt hiljaista, kiinnostavin uutuus oli Alien contact -novellikokoelma.Kiva että pienten kustantajienkin kirjoja eksyy joskus listalle, vaikka tässä on kyllä niin nimekkäiden tekijöiden novellit, että ei siinä mielessä ihmetytä (Gaiman, King, Card, Doctorow, Le Guin).

Lahjoitin omasta hyllystäni pölyttymästä pois Anne McCaffreyn Dragonriders of Pern -sarjan kolme ensimmäistä osaa, kun McCaffreyta oli toivottu lisää. Kunpa Otava olisi tajunnut kääntää The white dragonin aikanaan, eikä olisi hypännyt alasarjaan, niin olisi saatu yksi tarina kokonaisuudessaan kerrottua!

Lynn Flewellingin Nightrunner-sarja löytyy nyt kokonaisuudessaan :), sitä viimeistä osaa odotellessa! Sen ennätin tehdä yhtenä kokonaisena luettelointipäivänäni. Kenyonin Dark-Hunter -sarjan luettelointi on aloitettu. Toivottavasti kiireettömiä luettelointipäiviä löytyy taas lähiaikoina enemmän!

Ja sitten vihdoin uutuuslistausta…

Suomenkielisiä uutuuksia:

 • Cassandra Clare: Lasikaupunki
 • J. R. Ward:Sitomaton rakastaja
 • Risto Isomäki:Con rit
 • Sari Peltoniemi:Kuulen kutsun metsänpeittoon
 • Annika Luther: Kodittomien kaupunki
 • John Stephens: Smaragdiatlas
 • Tieteiskirjailuja : spekulatiivisia käsitöitä
 • Timothée de Fombelle: Tobi Lolness : Elishan silmät
 • Hal Duncan:Pako helvetistä!

  Englanninkielisiä uutuuksia:

 • MaryJanice Davidson: Undead and unfinished
 • Jaine Fenn: Principles of angels
 • Lavie Tidhar: The bookman ja Camera obscura
 • Mark Everett Stone: Things to do in Denver when you’re undead
 • Terry Goodkind: The omen machine
 • Pittacus Lore: The power of six
 • Robert E. Howard: Conan the barbarian
 • Richelle Mead: Bloodlines
 • Sherrilyn Kenyon: Night pleasures ja muitakin Dark-Hunter -sarjan kirjoja
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *