Fantsukyselyyn vastauksia

Kävin tänään läpi muutaman palautteen ja toiveen joita olitte kyselylomakkeen kautta esittäneet.

Ekaksi henkilö joka kirjoitti meille  V.L Aurelian Lumottu korttipakka teoksesta, pahoitteluni että vastaus on kestänyt. Toivoit sitä nimenomaan Omppuun ja tässä vaiheessa pahoittelen myös, mutta Omena on yksi niistä kirjastoista joihin ei tällä hetkellä saada valita ollenkaan suomenkielistä aineistoa. Kirjaahan löytyy kuitenkin muualta Espoosta ja jopa Helsingistä. Teos on luetteloitu nuorten puolelle joten varaaminen ei maksa mitään 🙂

Rick Riordanin Heroes of Olympus: The son of neptune on kyllä tilattu mutta se ei ole vielä saapunut meille edes luettelointiin 🙁 Joten odottelemme sitä vielä. Tulossa kuitenkin on Espooseen (muutama kappale) sekä Helsinkiin (vähän runsaammin)! Jaksa vielä hetki 😀

Martinin kauan odotettu ja varattu A dance with dragons… Voisin sanoa että Espoo (=Sini) on kyllä hoitanut osuutensa kirjan tilauksesta. Vaikka se varmasti jatkossakin tulee olemaan suosittu emme voi valitettavasti ottaa huimia määriä koska rahat pitää riittää muihinkin mitä vuoden aikana tulee. Palautetta voisi kyllä laittaa Helsingille ja varsinkin Vantaalle, joka on ottanut sitä vain Pointin kirjastoon yhden kappaleen. Vaihtoehto jonottamiselle on mennä kytikselle Omppuun jossa yksi kappale laitettiin Bestselleriksi kierron noupeuttamiseksi. Toki kirja on paksu mutta uskon että sen lukee kyllä helposti viikossa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *