Huh hellettä!

Mikään ei olisi mukavampaa kuin lukea riippumatossa kirjoja kuumana päivänä. Noh, ainakin pääsen niitä teille valitsemaan että joku voi tuon haaveen totetuttaa 😉

Ekalta listalta tarttui mukaan “vanhoja” kirjoja. Eli näitä on tarjottu jo aiemmin ja nyt uudelleen. Malinda Lo:lta kaksi kirjaa. Ash jota on kuvattu “Cinderella story with lesbian twist”, onkohan syy tässä miksei sitä löydy mistään Helmet kirjastosta vai mikä… Tilasin sitä siis pariin paikkaan. Kirja on saanu joko murska-arvion tai ylistyksen, jakaa siis ihmisiä. Toinen kirja on Huntress joka kytkeytyy Ash kirjaan mutta sijoittuu aikaan ennen sitä.

Andrea Cremer on kirjoittanut Nightshade nimisen teoksen joka kertoo tytöstä joka on koulua käyvä shapeshiftersusi, laumansa johtaja. Mukaan sotketan tietysti rakastuminen normaaliin ihmispoikaan. Teosta kuvataan että se vetoaa Houkutuksen ja Väristyksen ystäviin, mutta en tiedä mitä samaa edes noissa kahdessa kirjassa on.

Sohpie Jordanin Firelight tulee suomeksi elokuussa nimellä Liekki. Luvassa lohikäärmeihmisiä, Drakeja.

Scifihtävää nuorille tarjoaa Pittacus Lore jatkamalla Lorien Legacies sarjaa teoksella I am number six. Takaa-ajo jatkuu ja kiihtyy seuraten menoa numero seiskan silmistä.

One thought on “Huh hellettä!

  1. Hanna

    Aivan loistavaa huomata, että kirjanvalinta tiimissä työskentelee ihmisiä jotka eivät tilaa pelkkiä bestsellereitä. Maailmassa on niin valtavasti ihania kirjoja jotka jäävät valtaväestöltä pimentoon arvostelijoiden henkilökohtaisen mielipiteen takia.

    Jatkakaa samaan malliin!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *